Gaat Apple het Media Event op 7 september houden? Update: nee!

De Japanse website Kodawarisan heeft uit betrouwbare bron vernomen dat de het Media Event waar iedereen op zit te wachten zal worden gehouden op woensdag 7 september. Dan zien we ook de iPhone 5 en traditioneel laat Apple dan ook de nieuwe iPods zien. De afgelopen drie jaar werden de iPod events altijd in de eerste twee weken van september gehouden. in 2008 was het op 9 september, in 2009 op 9 september en vorig jaar ook op 9 september. Vorig jaar zagen we tijdens het event een nieuwe iPod touch, iPod nano en een nieuwe iPod shuffle.

Dit jaar kijkt iedereen uit naar de iPhone 5 en de nieuwe iPods zijn bijzaak. Volgens geruchten moeten we niet vreemd opkijken als Apple ook een iPad 3 gaat introduceren en mogelijk een goedkopere iPhone. De iPhone 5 ligt waarschijnlijk pas in oktober hier in de winkels.

De Japanse website Kodawarisan wist eerder de exacte lanceerdatum van de Mac mini te voorspellen.

Update: volgens Jim Dalrymple van The Loop gaat Apple geen special Event geven op 7 september. Als iemand het weet is het Darlymple, hij wist eerder dit jaar ook te melden dat de lancering van de iPhone 5 niet in juni zou plaatsvinden.