Gaat Apple alleen een iPhone 4S introduceren in oktober?

Apple gaat volgende maand verschillende devices lanceren maar slechts één daarvan is een iPhone. Deze informatie komt van Brian Blair, analist bij Wedge Partners. Volgens Blair zien we volgende maand slechts een beperkte update van de huidige iPhone 4. De volgende generatie iPhone zal sneller zijn door de A5 processor. Volgens geruchten zien we ook een 8 megapixel camera en er is een kleine kans dat de iPhone 4S een 4 inch beeldscherm krijgt. De vormgeving van de volgende generatie iPhone is vrijwel identiek aan de huidige iPhone 4 maar Apple heeft wel het antenne probleem verholpen.

Het lijkt ons niet echt logisch want dan had Apple de volgende generatie iPhone, de iPhone 4S ook wel in juli kunnen introduceren. Toen waren de componenten ook al verkrijgbaar voor de iPhone 4S . Daarbij kan je, je ook afvragen wat Apple’s iPhone hardware team de afgelopen16 maanden dan heeft zitten doen.

Het gerucht over een iPod touch met een 3G antenne kan Blair ook bevestigen, ook hij denkt dat Apple volgende maand een touch zal introduceren waar een simkaartje in kan.