Front paneel van volgende generatie iPhone is vrijwel identiek aan ontwerptekening

Als je de explosie aan geruchten over de volgende generatie iPhone ziet zou je haast gaan denken dat Apple CEO Tim Cook hem al gaat introduceren tijdens zijn keynote op 11 juni om 19:00 uur op het WWDC. Dat is waarschijnlijk wishful thinking en tot de lancering van de volgende generatie iPhone zal je nog veel geruchten voorbij zien komen op MobileMac.

Ditmaal is er een frontpaneel opgedoken van mogelijk de volgende generatie iPhone. Het komt redelijk overeen met de technische ontwerptekening die wij gisteren via email hebben ontvangen van een bron die ons eerder ook al heeft voorzien van betrouwbare informatie.

Het Japanse blog Macotakara heeft inmiddels de hand weten te leggen op een frontpaneel van mogelijk de volgende generatie iPhone en er een foto plus video van gemaakt. In vergelijking met de huidige iPhone 4S is de volgende generatie iPhone niet alleen langer maar ook iets smaller. Het verschil in hoogte van het display is zo’n 10 mm.

In de onderstaande afbeelding is goed te zien dat het frontpaneel vrijwel identiek is aan de technische tekening van gisteren. Totdat Tim Cook er mee in zijn hand staat blijven het helaas nog steeds geruchten….