Freitag F28 sleeve voor de iPhone 5

Sinds december 2008 maakt Freitag sleeves voor de iPhone. Het begon met de F22 iPhone sleeve voor de iPhone 3G en de 3GS en inmiddels zijn we al bij versie F28 voor de iPhone 5.

Net als de voorgaande Freitag iPhone sleeve is de F28 gemaakt van tarpaulin, een waterdicht dekzeil. Hierdoor is je iPhone 5 optimaal beschermd. De sleeve ziet er net zoals de bekende Freitag tassen iets “gebruikt” uit. Daardoor is geen een Freitag iPhone sleeve hetzelfde. De binnenkant is van fluweel. Met een handig, op parachutisten geïnspireerd, lift-up-strap systeem (trekkoord) is de iPhone in één handige beweging uit de sleeve te halen. Op die manier is het mogelijk om snel telefoontjes te beantwoorden. Highspeed iPhone answering volgens Freitag.

Het dekzeil van de sleeve beschermt je iPhone 5 goed tegen krassen en het fluweel aan de binnenkant van de sleeve zorgt er ook voor dat het scherm van de iPhone schoon blijft.

De hoesjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn allemaal egaal van kleur. Zelf een iPhone hoesje ontwerpen via de Freitag website is niet mogelijk. De Freitag F28 iPhone 5 sleeve is te koop via de geatoriseerde Freitag dealers.

Lees ook onze review over de Freitag F84 Mac Sleeve Air voor de 13 inch MacBook Air, de review over de Freitag F23 iPad sleeve of de review over de F22 iPhone sleeve.