Freitag F-24 iPhone 4 sleeve vanaf morgen te bestellen

De Freitag F-24 sleeve voor de iPhone 4 zou vanaf 18 november te koop zijn. Vanwege leveringsproblemen is dat iets later geworden maar via het Nederlandse PR bureau van Freitag hoorden we vanmiddag dat de Freitag F-24 vanaf morgen online te bestellen is. Vanaf volgende week, 06.12.2010 zal de Freitag F-24 iPhone 4 sleeve ook te koop zijn via de geatoriseerde Freitag dealers.

Sinds december 2008 maakt Freitag de F22 iPhone sleeve. De Freitag sleeves voor de iPhone 3G en de 3GS zijn volop verkrijgbaar maar de iPhone 4 past er helaas niet in. Dat probleem is vanaf morgen opgelost want vanaf die datum is de Freitag F-24 sleeve voor de iPhone 4 te koop.

Net als de Freitag F22 iPhone sleeve is de F-24 gemaakt van tarpaulin, een waterdicht dekzeil. Hierdoor is de iPhone 4 optimaal beschermd. De sleeve ziet er net zoals de bekende Freitag tassen “gebruikt” uit. Daardoor is geen een Freitag iPhone sleeve hetzelfde. De binnenkant is van fluweel. Met een handig, op parachutisten geïnspireerd, lift-up-strap systeem (trekkoord) is de iPhone in één handige beweging uit de sleeve te halen. Op die manier is het mogelijk om snel telefoontjes te beantwoorden. Highspeed iPhone answering volgens Freitag.

Het dekzeil van de sleeve beschermt je iPhone 4 goed tegen krassen en het fluweel aan de binnenkant van de sleeve zorgt er ook voor dat het scherm van de iPhone schoon blijft.

De hoesjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn allemaal egaal van kleur. Zelf een iPhone hoesje ontwerpen via de Freitag website is niet mogelijk. De Freitag F-24 iPhone 4 sleeve is vanaf morgen te koop voor €43 via de Freitag website en vanaf 06.12.2010 ook via de geatoriseerde Freitag dealers.