Flitsmeister, iPhone App tegen verkeersboetes

Flitsmeister is een nieuwe iPhone applicatie die je helpt verkeersboetes te voorkomen. De applicatie geeft een overzicht weer van alle mobiele flitsers, files, trajectcontroles en aangekondigde KLPD controles. De lijst met flitsers is vollediger dan elke andere applicatie of radio zender volgens de ontwikkelaars van de software.

In Flitsmeister kun je opgeven op welke wegen je vaak rijdt. Meldingen op deze ‘favoriete’ wegen staan altijd bovenaan de lijst, met daaronder de overige wegen. Kom je echter een keer op een weg die niet in je favorieten lijst staat, dan is dat geen probleem; Flitsmeister probeert met behulp van GPS te herkennen op welke (snel)weg je rijd en zal meldingen op de huidige weg altijd bovenaan de lijst weergeven.

Met behulp van ‘push notifications’ stelt Flitsmeister je op de hoogte zodra er een nieuwe flitser wordt gemeld (al dan niet op jouw route). Flitsmeister helpt je hiermee door de mogelijkheid te bieden voor een bepaalde tijd nieuwe meldingen naar je iPhone te pushen. Het is dus niet nodig om de Flitsmeister applicatie constant aan te laten staan tijdens het rijden.

Door het heldere overzicht heb je tijdens het rijden volledig de aandacht op de weg als je even snel de flitsers wil bekijken. Alle informatie van flitsers, files, trajectcontroles en aangekondigde KLPD controles worden verzameld vanaf een centrale server die elke minuut de data ververst.

Flitsmeister is ontwikkeld door Rick Waalders en Sjoerd Perfors. De introductieprijs van Flitsmeister voor de iPhone is € 2,39. Meer informatie kan je vinden op de website Flitsmeister.nl

Bron: Persbericht vanRick Waalders en Sjoerd Perfors