Fabrikant maakt nu al hoesjes voor de zesde generatie iPhone

Dat Chinese en Taiwanese fabrikanten cases maken voor een iPhone met als basis een uitgelekte tekening of afbeelding zagen we al vaker. Ditmaal is dat ook het geval met de zesde generatie iPhone. De fabrikant die anoniem wenst te blijven verkoopt ze inmiddels en je krijgt de garantie dat hij het hoesje gratis vervangt als de zesde generatie iPhone qua design en afmetingen toch anders blijkt te zijn.

Een Engelse groothandel in iPhone accessoires heeft een ontwerptekening ontvangen van de fabrikant om aan te tonen hoe serieus hij de uitgelekte specificaties neemt. Uit de tekening blijkt dat de volgende generatie iPhone een 4 inch display krijgt en daardoor ook groter zal zijn:

  • Hoogte: 123.83 mm
  • Breedte: 58.47 mm
  • Dikte: 7.6 mm

Zoals al eerder te zien was op tekeningen en foto’s zit de aansluiting voor de hoofdtelefoon nu aan de onderant van het toestel en is de dock connector kleiner en qua afmeting vergelijkbaar met een micro USB aansluiting.

Vorig jaar produceerde fabrikant Hard Candy 50,000 hoesjes voor de iPhone 5 die toen alleen niet op de markt kwam. De 50.0000 hoesjes liet de fabrikant fabriceren op basis van speculaties. In oktober 2011 introduceerde Apple de iPhone 4S en bleek dat Hard Candy 50,000 nutteloze hoesjes had gemaakt. Ondanks deze misser wist Hard Candy in januari 2011 wel een indicatie te geven van het exacte design van de iPad 2. Op de beurs was toen een “as-close-to-real-as-you-can-get” mockup te zien van de iPad 2.