ExoLens gaat vanaf deze zomer 3 professionele opzetlenzen van ZEISS verkopen voor je iPhone 6(s) of 6(s) Plus

ExoLens is een samenwerkingsverband aangegaan met het Duitse ZEISS en daaruit zijn 3 lenzen voortgekomen die je kan gebruiken met een iPhone. ZEISS kan erg goede lenzen maken en heeft daar al bijna 170 jaar ervaring mee dus de kans dat deze lenzen topkwaliteit brengen is ditmaal erg groot. De meeste opzetlensjes voor je iPhone lijken in eerste instantie goed maar zijn vaak plastic rommel.
exolens
iPhoneografen zullen blij zijn met de aankondiging omdat deze samenwerking niet alleen unieke en innovatieve lenzen brengt maar ook professionele kwaliteit voor iPhoneografie.
zeiss1
In Q2 2016 komen er 3 ZEISS lenzen op de markt, een groothoek, macro en een telelens. Je kan ze op een iPhone bevestigen via een speciale ExoLens houder. De lenzen plus houder zijn in eerste instantie alleen te bevestigen op een iPhone 6/6s en iPhone 6 Plus/6s Plus. Volgens ExoLens zijn dit de beste lenzen die je op dit moment kan kopen voor een iPhone.
exo
Dr. Winfried Scherle, Executive Vice President bij Carl Zeiss AG en hoofd van de ZEISS Consumer Optics business group:

“The impact of an image is decisively influenced by the lens and its technical properties. The collaboration with ExoLens gives us the opportunity to provide ambitious mobile phone photographers with high-quality tools to support their creativity.”

We zijn zeer benieuwd naar de ZEISS lenzen die vanaf juni verkrijgbaar zijn. De prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.
zeiss2