'Even Apeldoorn bellen wel op de iPhone'

Als je het vorige week gemist hebt surf dan nu met je iPhone naar ons iPhone Portal:

iphone.mobielnieuwsnet.nl

De Even Apeldoorn iPhone campagne gaat vandaag officieel van start en was voor vaste bezoekers van ons iPhone portal vorige week al te zien omdat wij samen met Mobile Pioneers fungeerden als generale test. Op dat moment verscheen ook het YouTube filmpje van iCeMobile op het internet waarin te zien is dat iCeMobile ook bezig was met een Centraal Beheer Applicatie voor de iPhone. Als je de applicatie opstart verschijnt er meteen een grote barst in het scherm, waarna alle icoontjes naar beneden vallen. Apple kon er niet om lachen en keurde de Applicatie af. 

Geen Applicatie maar wel een Web App voor de iPhone. De Web Applicatie is zo gemaakt dat hij zo min mogelijk irritatie oproept bij bezoekers, je kan hem wegklikken en elke unieke iPhone bezoeker ziet een barst in zijn iPhone verschijnen. De barst met bijbehorende link naar de mobiele CentraalBeheer.mobi website verschijnt overigens eenmalig per bezoeker om irritatie te verkomen…

De campagne ter ere van de nieuwe mobiele website van de verzekeraar uit Apeldoorn zal deze maand op diverse websites één keer vertoond worden aan alle iPhone bezoekers.

Niet schrikken dus als je met een iPhone een van onze iPhone portals bezoekt…
mail