Er is opnieuw een video van de iPhone SE opgedoken uit de Foxconn fabriek

De afgelopen dagen zagen we al een aantal mockups voorbij komen van de 4-inch iPhone SE die Apple over iets meer dan twee weken gaat introduceren. Allemaal leuk giswerk aan de hand van uitgelekte hoesjes e.d. maar dit schijnt toch echt de ‘real deal’ te zijn. De tweede video van een iPhone SE afkomstig uit de Foxconn fabriek waar Apple de nieuwe iPhone laat produceren. De eerste video kan je hier zien.

Volgens geruchten krijgt de 4-inch iPhone SE een Apple A9 processor aan boord en heeft het toestel dezelfde camera aan boord als de iPhone 6. Leuk maar dat kan natuurlijk beter. De nieuwe iPhone krijgt geen 3D Touch maar wel een 1642 mAh accu zodat het toestel een lange stand-by tijd heeft. De prijs zal tussen de €500 en €550 komen te liggen.
se
De 4-inch iPhone SE lijkt vooral op een kleinere versie van de iPhone 6 en de iPhone 6s en niet op een verbeterde versie van de iPhone 5s. De video en de afbeeldingen bij dit bericht kunnen natuurlijk ook fake zijn Het toestel is vrijwel identiek aan de iPhone 6 maar dan kleiner. Wat in de video ook opvalt is dat de camera op de achterzijde nog steeds uitsteekt. Net als op de iPhone 6 en de iPhone 6s.
se-2
Zowel de onderkant als de zijkanten van het 4-inch toestel zijn identiek aan zijn grotere voorgangers. Op zich niet vreemd want waarom zou Apple een afwijkende iPhone 5s willen maken. Dat is niet echt vernieuwend en een kleinere 4-inch versie van de iPhone 6 zal beter ontvangen worden dan een getweakde iPhone uit 2012. Op 21 maart weten we of de iPhone 5se of de iPhone SE in de bovenstaande video en afbeeldingen echt is.