Eerste video’s van witte iPhone 5 met iOS 5?

De onderstaande video’s die vandaag op de Vietnamese website tinhte.vn verschenen zijn volgens de website van de iPhone 5. In de video’s zien we een iPhone met een nieuw user interface wat wel eens iOS 5 zou kunnen zijn. In de video zien we een “prototype” van een volgende generatie iPhone met 64GB opslag capaciteit, nieuwe home screen mappen, Exposè multitasking pagina’s en de iPhone is voorzien van de test software “Radar” die Apple eerder gebruikte voor iPhone prototypes. De user interface lijkt ook erg veel op multiflow wat gebruikers van een jailbreak via cydia kunnen downloaden. In de video’s mogelijk een prototype van de iPhone 4GS of iPhone 5.

De Vietnamese website wist overigens vorig jaar na Gizmodo ook een van de eerste foto’s van de iPhone 4 te bemachtigen en eerder lieten ze al eens een iPod touch prototype zien met camera die later ook echt bleek te zijn.

Update:

Het prototype is voorzien van iOS 4.0 met build number 8A216. Apple kan dit hebben gewijzigd om het lekken van iOS 5 tegen te gaan maar het lijkt er meer op dat het een interne test versie is geweest voor iOS 4 die op een prototype van de iPhone 4 draait. Vreemd is wel dat de Exposè interface nog niet eerder te zien was in (beta) firmware voor de iPhone en dat zou er toch weer op kunnen wijzen dat we in de video toch kijken naar elementen die we ook in iOS 5 zullen zien.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=wg-gfF3Pryc’] [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=-gSqtubjTis’]

Via: Engadget