Eerste Nederlander ligt voor de deur bij Apple Store in Londen

Over enkele uren gaat de verkoop van de iPhone 4 van start in o.a. Amerika, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Dat er in sommige landen al enkele mensen bijna een week voor de deur liggen zoals bij elke lancering van een nieuwe iPhone is geen nieuws meer. Wat wel leuk is dat er nu ook veel Nederlanders vetrokken zijn naar Engeland en Frankrijk om daar hun gereserveerde iPhone 4 op te halen. Zo ook Reiner een student uit Nederland die op kosten van een bedrijf in Nederland (naam bij de redactie bekend ;) zoveel mogelijk iPhones op de kop moet zien te tikken.

In een interview met het Engelse Reghardware.com wil hij niet vertellen hoeveel hij met zijn opdracht verdiend maar hij wil wel kwijt dat hij er een gratis tripje naar Londen en een iPhone 4 aan over zal houden. Mocht hij nog ruimte over hebben in zijn rugtas dan horen we dat graag ;)

De verkoop van de iPhone 4 zal morgen om 8 uur beginnen in de Apple Store aan de Londense Regents Street maar er zijn geruchten dat de verkoop een uur eerder zal beginnen gelijk met de verkoop in Duitsland en Frankrijk. Nog zo’n zes uur te gaan voor Reiner maar er is gratis Wi-Fi voor de nacht…

Naast Reiner zullen er vandaag meer Nederlanders zijn die even gaan cityhoppen naar Engeland en Frankrijk om een iPhone 4 te kunnen bemachtigen. De iPhones die daar verkocht worden zijn namelijk niet voorzien van een simlock en op elk gewenst GSM netwerk te gebruiken.