Eerste hoesje voor de iPhone 5

XSKN was in 2008 de eerste Chinese fabrikant van iPhone hoesjes die maanden voordat de eerste geruchten over de komst van de iPhone 3G verschenen al hoesjes voor de iPhone 3G op de website had staan en produceerde. In 2009 hadden ze de primeur met de eerste hoesjes voor de iPhone nano alleen is die tot nu toe nog niet verschenen. Zelfs toen Tim Cook tijdens de presentatie van de financiële kwartaalcijfers van Apple in 2009 ontkende dat er een iPhone nano zou komen ging XSKN door met de productie van de hoesjes voor de iPhone nano. Die uitspraak van Cook is op dit moment weer helemaal actueel en zullen we later dit jaar nog vaker tegen komen als Apple ineens toch een goedkopere iPhone gaat lanceren:

“U kent ons, we gaan niet aan de onderkant van de markt zitten om low-end telefoons te maken. Zo is Apple niet en dat is ook niet de rede waarom we er zijn. De onderkant van de markt is voor andere producenten. Ons doel is niet om de grootste op de markt te zijn maar wel diegene die de beste telefoon maakt.”

Ditmaal heeft XSKN weer een primeur en hopelijk zitten ze er ditmaal niet naast. Op de website staat een case voor de iPhone 5. Wat opvalt is dat de iPhone 5 hetzelfde design heeft als de iPhone 4. Als het hoesje van XSKN echt is kloppen de eerdere geruchten dat Apple de iPhone 4 gaat upgraden en dat de iPhone 5 slechts een update van de iPhone 4. Laten we hopen dat het niet waar is en dat XSKN dit gedaan heeft om meer aandacht te krijgen voor hun iPhone accessoires.