Eerste goede foto’s van iPhone 5S prototype laten zien dat het vooral een opgepimpte iPhone 5 is

MacRumors heeft foto’s ontvangen van het interieur van een iPhone 5S plus de achterkant. Eerder deze week zagen we ook al regelmatig foto’s van iPhone 5S onderdelen opduiken, o.a. het logic board wat ook in deze iPhone 5S zit. Dit zijn de eerste afbeeldingen die laten zien dat de iPhone 5S vooral een opgepimpte iPhone 5 is.
5s

Opvallend is dat de chip in de iPhone niet voorzien is van A-serie markering zoals we in de huidige iPhone 5 met A6 processor kunnen zien. Deze chip is gemaakt in week 43 in 2012 en waarschijnlijk is het een vroeg prototype van de iPhone 5S. De batterij heeft met 5.92 Whr een hogere capaciteit dan de accu in de iPhone 5 die het met 5.45 Whr moet doen. De accu is nog niet gecertificeerd wat ook duid op een prototype. Op de achterkant zien we ook een dubbele led-flitser en dat is ook nieuw, alhoewel… die zagen we eerder deze week ook al op de uitgelekte ontwerptekening.

Apple gaat de iPhone 5S vermoedelijk in september lanceren samen met een budget-iPhone die in verschillende kleuren verkrijgbaar zal zijn.