Eerste generatie iPad mini met 32GB opslagcapaciteit en 8GB iPhone 4s nu in de aanbieding bij Dixons

Bij Dixons noemen ze het een exclusieve pre-sale maar dezelfde aanbieding zagen we gisteren ook al voorbij komen via iCentre in Haarlem. Verschil is alleen dat Dixons 3 jaar garantie geeft en dat je gewoon online kan bestellen zonder dat je naar Haarlem moet rijden. De zwarte of witte iPad mini met 32GB opslagcapaciteit is in prijs verlaagd naar slechts € 319. Een jaar geleden moest je daar nog € 400 voor betalen. Voor de goede orde, het gaat hier dus niet om de Retina iPad mini.

mini

Naast de iPad mini zijn op dit moment ook de witte en zwarte 8GB iPhone 4s bij Dixons in de aanbieding. Daar betaal je nu nog maar €349 voor inclusief 3 jaar garantie.

4s

Tot slot nog een aantal kortingscodes waarmee je €100.- korting krijgt bij aankoop van een vierde generatie MacBook Air of een MacBook Pro. De codes zijn tot en met 19 januari te gebruiken.

sale

Op de website van iCentre, onderdeel van BAS group waar Dixons ook onder valt staat: “Vanaf 1 december 2013 is bij iCentre een verlengde garantietermijn van 3 jaar mogelijk op iMac, MacBook, iPad, iPod, iPhone en randapparatuur”.  Mogelijk? Dat is nog een beetje verwarrend zodat je wat ons betreft nog steeds beter bij Dixons kan kopen.