Eerste foto’s van achterkant iPhone Air

MobileMac spotte vorig jaar als eerste Nederlandse website Sonny Dickson. Hij liet regelmatig foto’s zien via zijn Twitter account van onderdelen van toekomstige iPhones en iPads. Vaak ging het ook om foto’s van prototypes die hij op het Chinese sociale netwerk Weibo wist te spotten. We kunnen je aanraden om hem te volgen want inmiddels is hij weer begonnen met het sturen van tweets met foto’s van onderdelen van (vermoedelijk) de iPhone 6. Dickson is wel publiciteitsgeil dus er zitten ook vaak tweets in zijn twitter feed die vaak mooier zijn dan ze in werkelijkheid zijn. Het zou ditmaal ook wel eens om een 3D mockup kunnen gaan. Desalniettemin wist hij vorig jaar (vaak) als eerste onderdelen van de Retina iPad mini, iPad Air, iPhone 5s en de iPhone 5c te spotten.

Update: de foto’s zijn afkomstig van de anonieme twitter gebruiker mornray886 De herkomst is daardoor vrij vaag en zoals we eerder al schreven kan het ook om een mockup gaan van een 3D ontwerper die net als Dickson aandacht nodig heeft ;)

0

Op de foto’s zien we de achterkant van een volgende generatie iPhone van vermoedelijk Liquidmetal maar dat is in dit stadium echt giswerk. Dickson twitterde zojuist dat volgens zijn bronnen de iPhone 6 ook een display krijgt van saffierglas. Zoals we vorige week al schreven moet Apple dit jaar het design van de iPhone radicaal wijzigen om geloofwaardig te blijven. Als de onderstaande foto’s juist zijn dan kunnen we dit jaar een iPhone Air verwachten met een absoluut top design met bijzondere materialen zoals een achterkant van (Liquid) metaal en een display van saffierglas.

1

2

1

1

01