Eerste foto van iPhone 7 Plus met dubbele camera en smart connector

Vandaag is de eerste foto opgedoken van de iPhone 7 Plus of de iPhone 7 Pro via de Chinese website Bastille Post. De foto geeft een goede eerste indicatie van wat we in de herfst kunnen verwachten. We zien de dubbele lens en op de achterkant een Smart Connector op de achterkant. Op de iPad Pro dient deze connector voor communicatie met het Smart Keyboard en de iPad Pro. De connector op de iPhone 7 zou ook in staat kunnen zijn om de iPhone op te laden en voor synchronisatie van gegevens.
iPhone 7 fofo
Links de iPhone 7 Plus en rechts de iPhone 6s Plus. Wat opvalt is dat de streepjes voor de antennes naar boven en naar onderen zijn verplaatst. De uitsparing voor de dual-camera is pilvormig en steekt iets uit de behuizing. Uit een uitgelekte afbeelding van de 4-inch iPhone 7 bleek gisteren ook al dat Apple het niet meer voor elkaar krijgt om de camera volledig in de behuizing weg te werken.
iPhone-7-Plus
Op 3D afbeeldingen van iPhone modificatie bedrijf Feld & Volk die vandaag ook ineens opdoken zien we ook een Smart Connector op de achterkant maar aan de onderkant van de iPhone 7 Plus zit ook een Lightning connector? Dat is vreemd want technisch gezien is die dan niet meer nodig vanwege de Smart Connector op de achterkant.