Eerste apps die geschikt zijn voor iOS 4.3 al in de App Store verkrijgbaar

Apple is begonnen met het goedkeuren van apps in de App Store die geschikt zijn voor iOS 4.3. Probleem is alleen dat op dit moment alleen software ontwikkelaars toegang hebben tot die iOS 4.3 firmware. We weten dat Apple haast heeft want met de komst van The Daily kunnen kranten ook digitale iPad edities voorzien van abonnementen. Tot nu is dat nog niet mogelijk en moet je steeds via de App Store een los nummer kopen. Apple moet daarvoor APIs implementeren die de (terugkerende) abonnementen kunnen verkopen via iTunes en via de iOS 4.3 firmware voor de iPad.

Vorige week verscheen de tweede beta versie van iOS 4.3 voor software ontwikkelaars. Die update kwam al een week na de vorige beta release en dat is vrij ongebruikelijk omdat er meestal twee weken tussen de iOS beta versies zitten. Apple heeft dus haast maar wij verwachten eerst nog een derde, vierde, vijfde beta versie, een Gold Master en pas daarna kan de rest van de wereld proeven van iOS 4.3.

StreamToMe is inmiddels al geschikt voor iOS 4.3 en te koop via de App Store alleen kan niemand nog iets met de App vanwege de AirPlay video streaming functie die niet in de huidige iOS 4.2 firmware zit verwerkt voor de iPad en de iPhone.

via: Macstories