Een 32GB iPhone 4 voor de prijs van een 16GB iPhone 4

Filip Chudzinski heeft een overzicht gemaakt van de landen waar de iPhone 4 te koop is zonder abonnement. In zijn overzicht staan de prijzen voor het toestel waar de iPhone 4 zonder simlock te koop is. Het duurste land blijkt Italië te zijn. Voor een 16GB iPhone 4 betaal je € 659 en € 779 voor de 32GB iPhone 4. In Hong Kong is de iPhone 4 het goedkoopst daar betaal je voor een 16GB iPhone 4 slechts € 496 en voor de 32GB iPhone 4 € 585.

Als je dus iemand kent die naar Hong Kong gaat dan is dat de goedkoopste optie om een simlock vrije iPhone 4 te bemachtigen. Hou er wel rekening meer dat Apple geen internationale garantie geeft op de iPhone 4. Als er iets is met het toestel moet je terug naar het land van aankoop.

Een hangslotje geeft aan dat de iPhone 4 niet zonder abonnement te koop is, het Apple logo laat zien dat de iPhone 4 via de Apple Store te bestellen is en zonder aanduiding betekent dat de iPhone 4 via een telecomprovider te koop is. Het overzicht is via deze link te zien op volledige resolutie.

Bron: iPhone Ticker