Dit is de mockup van de iPhone 6 die je over precies één maand te zien krijgt tijdens de WWDC keynote

Gisteren lieten we onze visie zien op de 4,7 inch iPhone, die steeds meer op een iPod touch begint te lijken. Die visie kunnen we inmiddels al weer iets bijstellen vanwege een video van wederom een fysieke mockup van de iPhone 6 maar wel de beste die we tot nu toe gezien hebben.

iPhone6

De video en de foto’s zijn gepubliceerd op de Chinese website 86igi op basis van echte machine “proefdrukken” van de iPhone 6. Deze mockup is volgens insiders 100% het exacte model van de iPhone 6 die we volgende maand op 2 juni tijdens de de jaarlijkse WWDC keynote te zien krijgen.

iPhone6

Wat op de foto’s van de fysieke mockup opvalt is het 4.7 inch display, de “dikte” van slechts 6 milimeter, de achterkant van metaal die vermoedelijk uit 3 delen bestaat. Nieuw is ook dat de sluimerknop (aan/uit) aan de rechterkant van de iPhone 6 zit.

iPhone 6 MM

We hebben onze iPhone 6 mockup even snel aangepast en dan komen we uit op de bovenstaande afbeelding. Gisteren schreven we dat de iPhone 6 wel heel erg op de iPod touch begint te lijken en misschien kijken we ook niet naar afbeeldingen van een toekomstige iPhone 6 maar naar een iPod toch met touch-ID. Geruchten zijn maar geruchten totdat Tim Cook tijdens een keynote met iets tastbaars op het podium staat. Nog heel even geduld want het is al weer bijna 2 juni.