Dinsdag 9 september om 19:00 uur gaat Apple nieuw speelgoed introduceren

Het is zover…. Apple stuurde begin van de avond de langverwachte uitnodiging voor het Special Event van 9 september aanstaande. Met de tekst “Wish we could say more” blijft het net als voorgaande evenementen giswerk wat we te zien zullen krijgen. Dat we de nieuwe iPhone(s) 6 en iOS 8 te zien krijgen is geen verassing meer. Gisteren bleek ook dat de iWatch, die geen iWatch gaat heten ook op het evenement te zien zal zijn. De lancering volgt later.

De locatie van het Special Event is the Flint Center for the Performing Arts in Cupertino. Een bijzondere locatie want Steve Jobs introduceerde daar op 24 januari 1984 ook de Macintosh.

In je agenda kan je alvast twee uur reserveren op dinsdag 9 september vanaf 19:00 uur. Bij zo’n belangrijk special event van Apple zal vermoedelijk ook wel een livestream beschikbaar zijn. Apple maakt dat vlak voor het event bekend en wij daarna.

Tot slot de uitnodiging, daar zit traditioneel altijd een verwijzing in naar hetgeen Apple gaat lanceren…. wij zien een zonnewijzer in het Apple logo. Jullie ook?

invite