Deutsche Telekom laat alvast zien hoe Travel & Surf gaat werken deze zomer

Vorige week maakte Deutsche Telekom, het moederbedrijf van T-Mobile Nederland bekend dat je vanaf 1 juli 2011 met een iPhone of iPad voor een vast bedrag in de Europese Unie mobiel kunt internetten. Travel & Surf is vanaf 1 maart al in Duitsland beschikbaar en kost €1,95 voor 10MB en €4,95 voor 50MB per dag. Voor €14,95 per week koop je een onbeperkte databundel. Dat laatste is dus zeer interessant.

Deutsche Telekom heeft een demonstatie video gemaakt waar je kan zien hoe Travel & Surf werkt. In de video zie je de Travel & Surf applicatie op een Android smartphone maar de iPhone en iPad app werken hetzelfde. Lisa Maria Schäfer van Deutsche Telekom “jetzt ist alles ganz einfag” legt het in de onderstaande video uit. Je kiest uit 2 dagbundels of een weekbundel via de applicatie, 10MB of 50MB voor een dag of  de weekbundel voor €14,95. Bij 80% verbruik ontvang je een bericht met het verzoek of je data wil bijkopen. “Alles ganz transparent” en in Nederland verkrijgbaar aan het begin van de zomervakantie. Alles klar?

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=gyRmYJgbaxo’]

Travel & Surf kan vanaf 1 juli 2011, aan het begin van de zomervakantie in de gehele Europese Unie worden gebruikt. Definitieve tarieven voor Nederlandse abonnees van T-Mobile worden later bekend gemaakt.