De witte iPhone 4 is vanaf morgen te koop

Zo’n 11 maanden na de lancering van de witte iPhone 4 is het toestel vanaf morgen eindelijk te koop in Nederland en nog eens 27 landen. Dit maakte Apple vanmiddag bekend via een persbericht. In België gingen, net als met de iPad 2 lancering gisteren al de eerste witte iPhones over de toonbank maar officieel start ook bij onze zuiderburen de verkoop van de witte iPhone 4 op 28 april.

Zoals we vorige week al schreven is de witte iPhone 4 vanaf morgen ook online via Apple te bestellen. T-Mobile stuurde een persbericht dat de witte iPhone 4 vanaf morgen te koop zal zijn met bestaande iPhone-abonnementen voor bellen en mobiel internet en het gerucht over een exclusieve start van de verkoop van de witte iPhone 4 via Belcompany blijkt dus onzin te zijn. Wij gaan er vanuit dat de witte iPhone 4 ook via Vodafone en KPN te koop zal zijn maar de laatste provider is met een iPhone niet echt een verstandige keus meer gezien de aangekondigde heffingen op data.

Philip Schiller, Apple’s senior vice president Worldwide Product Marketing is blij dat de witte iPhone 4 nu eindelijk te koop is en zegt dat het toestel er prachtig uitziet. Hij dankt iedereen die zo lang gewacht heeft op het toestel:

“The white iPhone 4 has finally arrived and it’s beautiful. We appreciate everyone who has waited patiently while we’ve worked to get every detail right.”

Wij wachten nog even verder op de release van de iPhone 4S of de iPhone 5 die vast ook wel in het wit verkrijgbaar zal zijn.