De nieuwe iPhone is 18% dunner dan zijn voorganger

Apple.pro heeft een scan van een artikel gepubliceerd die afkomstig is uit de Chinese krant Apple Daily. In het artikel veel nieuws over de zesde generatie iPhone wat al eerder is uitgelekt. Nieuw is de dikte van de nieuwe iPhone en die is volgens Chinese bronnen slechts 7.6 mm. Ter vergelijking de dikte van de iPhone 4S is 9.3mm. Daarmee is de nieuwe iPhone 18% dunner dan zijn voorganger.

Uit het artikel blijkt ook dat de nieuwe iPhone groter is dan zijn voorganger. 58.47 mm breed en 123.83 mm hoog. Het display is 4 inch met een resolutie van 640 x 1136 pixels bleek vandaag uit iOS 6 beta gegevens.

Zoals we al eerder schreven zit de ingang voor de hoofdtelefoon nu aan de onderkant van het toestel en is de dock connector kleiner. De afmetingen zijn vergelijkbaar met een micro USB aansluiting.

Op 12 september gaat Apple een Media Event houden om de volgende generatie iPhone te introduceren. Dan weten we of de bovenstaande gegevens juist zijn. Tot die tijd kan je alvast kijken naar de onderstaande 3D mockup video van de zesde generatie iPhone.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=mdy8lC3yTIY’]