De Moment Case zou wel eens het beste hoesje kunnen zijn voor iPhoneografen

Met een iPhone kan je prachtige foto’s maken maar er zijn ook beperkingen. Die lost Moment op met de introductie van de Moment Case op Kickstarter. De case is geschikt voor de al bestaande Moment goothoek en zoomlens.

In de case zitten bevestigingspunten voor een luxe schouderband of draagriem. De case weet welke lens je aan de case bevestigd en opent de juiste settings voor de lens in de Moment App. De Moment Case is voorzien van een ontspanknop die je qua functionaliteit direct doet denken aan een traditionele camera.
2
Half ingedrukt stel de iPhone camera scherp, als je hem indrukt neem je een foto en als je hem ingedrukt houdt activeer je de burst mode. Video functies voor de case volgen op een later moment.
1
De case maakt via Bluetooth LE verbinding met je iPhone. In de case zit een knoopcelbatterij die een maand meegaat. Moment oprichter Marc Barros zegt dat zijn bedrijf vijf maanden bezig is geweest met de ontwikkeling van de case.
4
Via de Kickstarter crowdfunding kan je inschrijven vanaf $49. Naast de case heb je dan ook nog een van de twee Moment lenzen nodig. De groothoeklens kost $125 en de telelens $199. Als je Moment met een bedrag steunt van $299 krijg je de gelimiteerde versie van de case die afgewerkt is met hout plus de twee lenzen.
1
Op dit moment is er alleen een iPhone 6 versie van de case. Als het project een succes is volgen er ook andere cases voor fabrikanten van andere i-en smartphones.
1
We zijn zeer benieuwd naar de Moment case die op de dag dat hij op Kickstarter verscheen al het benodigde geld om het project te starten met anderhalve ton heeft overschreden. Die case komt er dus wel, nu sparen voor de lenzen….
1