De iPhone 6s en de iPhone 6s Plus zijn nu te koop in Nederland en België

Vanaf nu zijn de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus te koop bij Apple, Apple retailers maar ook via bijvoorbeeld AMac en de meeste telecomproviders. Net als Apple openden zojuist om 08:00 uur veel retailers hun deuren om de start van de iPhone 6s verkoop te vieren. Afgelopen week kon je al een pre-order plaatsen bij Apple zodat je verzekerd bent dat je vandaag een iPhone 6s kan ophalen in de Apple Store.

Apple-Store-Den-Haag

Door dit reserveringssysteem lagen er gisteren nog geen mensen voor de deur bij de Apple Stores in Nederland. We hebben nog even gekeken bij de Apple Store in de Passage in Den Haag en daar waren de medewerkers vlak voor 22:00 uur bezig met het plaatsen van de iPhone 6s demo toestellen en verder bleef het rustig in de Haagse Passage. Dat zal nu ongetwijfeld anders zijn want vandaag is de dag dat je, je gereserveerde iPhone 6s kan ophalen in de Apple Store. In de rij staan kan ook nog steeds maar de meeste iPhone 6s toestellen zijn inmiddels al vergeven via het online reserveringssysteem van Apple.

Voorheen verwezen we je vanwege de 3 jaar garantie altijd door naar Dixons of iCentre maar vanwege de financiële situatie van het moederbedrijf raden we dat op dit moment af. Amac geeft overigens ook standaard 3 jaar consumenten garantie. Bij Apple is dit standaard 1 jaar en bij de overige retailers is dit volgens de Nederlandse consumentenwetgeving 2 jaar. Je kan overigens altijd tot 1 jaar na de aankoopdatum je iPhone laten repareren via een Apple Store maar daarna moet dit via het bedrijf of telecomprovider waar je het toestel hebt gekocht. Voor actuele prijzen en andere verkooppunten verwijzen we je graag door naar de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus pricewatch pagina’s van Tweakers.

iPhone 6s