De iPhone 4S is vrijwel identiek aan de Verizon iPhone 4

Er is weer een gerucht opgedoken over de iPhone 4S waarvan de productie mogelijk in augustus begint en de verkoop (op zijn vroegst) in september. Qua vormgeving is de iPhone 4S vrijwel identiek aan de CDMA iPhone 4 die eerder dit jaar verscheen op het Amerikaanse Verizon netwerk. Om een indruk te krijgen kan je hier de specificaties vinden.

In vergelijking met de tekeningen van de CMDA iPhone 4 voor het Amerikaanse Verizon netwerk krijgt de iPhone 4S volgens het Japanse blog Macotakara een smallere opening van de luisteropening op de voorzijde en zal de uitsparing voor de FaceTime camera ook kleiner zijn. De iPhone 4S zal voorzien worden van 802.11n en dat is op dit moment de norm voor WiFi. Het frame van de iPhone 4S is identiek aan de foto van Global Direct Parts die eerder dit jaar al uitlekte en op verzoek van Apple vrijwel meteen weer verdween van de website vanwege de schending van het copyright.

Wij hoorden eerder deze week ook nog een aardige variant over de release van de volgende generatie iPhone: Apple komt deze of volgende maand gewoon met een nieuwe iPhone op de markt, net zoals ze dat de afgelopen jaren ook hebben gedaan. Alleen ditmaal besteden ze er minder aandacht aan omdat het slecht een kleine update is en de iPhone 5 pas volgend jaar op de markt komt.