De hoesjes voor de iPhone 5 zijn al te koop nu het toestel nog

Op de Alibaba website zijn al enige tijd hoesjes te bestellen voor de iPhone 5. Eerder had de website al cases voor de iPad 2 die uiteindelijk ook echt bleken te zijn. Wat opvalt is dat het hoesje voor de iPhone 5 vrijwel identiek is aan hoesjes voor de iPhone 4 en op de achterzijde uitsparingen voor de camera en de LED flitser.

De hoesjes vertonen overeenkomsten met afbeeldingen van iPhone 5 cases die vandaag via HardMac opdoken. Het zijn vermoedelijk prototypes van de iPhone 5 case maar wel gemaakt met behulp van werktekeningen die Apple onder embargo beschikbaar heeft gesteld. Fabrikanten van hoesjes en accesoires hebben deze bouwtekeningen van de iPhone 5 nodig om hun producten te produceren. Apple geeft ze onder embargo aan de fabrikanten maar ze lekken regelmatig al uit voor de release van een nieuw product.

Vorige week verscheen de eerste afbeelding van een iPhone 5 die waarschijnlijk is gemaakt aan de hand van een iPhone 5 productietekening van Apple. Wat vooral opvalt is dat de “iPhone 4GS” een groter beeldscherm krijgt .

Bron: 9 to 5 Mac