De eerste foto’s van de vijfde generatie iPhone?

De onderstaande foto’s van een volgende generatie iPhone hebben we per email ontvangen. Helaas is de bron niet te herleiden en zijn ze waarschijnlijk afkomstig van een Chinese website. Ze komen overeen met foto’s die we al eerder publiceerden van de backcase van mogelijk de volgende generatie iPhone.

Op de foto’s is duidelijk te zien dat de flitser aan de rechterkant zit maar ook dat er ook nog steeds een uitsparing voor een simkaart in de iPhone zit. Gisteren verscheen een gerucht dat de iPhone 4S geen gebruik maakt van een inbouwde simkaart. Probleem met dit soort foto’s blijft (we schreven het al eerder) dat je nooit weet of ze echt zijn totdat Steve Jobs er mee op een podium staat tijdens een keynote.

We hebben geen idee of we naar het werk kijken van een Photoshop knutselaar maar wat wel opvalt is dat de maker van de foto graag wil voorkomen dat het serienummer en de capaciteit van de iPhone bekend worden. Op de achterkant van de iPhone zit nog folie.

We hebben de foto’s bewerkt in Photoshop om vreemde afwijkingen te ontdekken. We zien lucht bubbeltjes onder het folie die rechtsboven op beide foto’s van het toestel te zien zijn maar kunnen verder geen Photoshop sporen ontdekken. Of het toestel echt is weten we hopelijk over een week.