De beste blogs om live de iPhone keynote te volgen

Gizmodo was tot nu toe een belangrijke bron om de live de keynotes van Steve Jobs te volgen maar omdat ze het jaarlijkse iPhone feestje van de lancering van een nieuwe iPhone hebben verpest hebben ze geen uitnodiging van Apple ontvangen om aanwezig te zijn op de keynote.

Hoe de vierde generatie iPhone eruit zal gaan zien is geen verassing meer en het lijkt daarmee ook een van de saaiste iPhone keynotes ooit te gaan worden maar volgens Steve Jobs hoeven we niet ongerust te zijn en zullen we zeker niet teleurgesteld zijn na zijn keynote. Of dat ook zo is zal aanstaande maandag op 7 juni moeten blijken want dan geeft Steve Jobs vanaf 19:00 uur een keynote waar hij onder andere de vierde generatie iPhone zal laten zien. Via enkele blogs is de keynote live te volgen omdat ze ook daadwerkelijk aanwezig bij de keynote in het Moscone West Convention Center in San Francisco. Hierbij een lijst van de beste aanbieders bij de voorgaande keynotes.

De keynote begint om 19:00 uur maar als je rond 18:30 uur achter de computer zit kan je alvast van de beste live feeds een bookmark maken en testen of het werkt. Bij voorgaande Apple keynotes had Engadget altijd de beste liveblog met foto’s.

Bij de iPad keynote ontdekten we nog een live video feed maar officieel is dit niet toegestaan. Mochten we er weer een tegen komen dan laten we dat net zoals de vorige keer tijdens de keynote weer weten via Twitter.

http://www.engadget.com

http://www.macrumorslive.com/

http://arstechnica.com

http://www.tuaw.com

http://live.gdgt.com

http://liveblog.macobserver.com/

modmyi.com/live (nieuw)

http://live.benm.at/ (nieuw)

Macworld

Wired

Veel plezier!