De Beastgrip Pro houder maakt van je iPhone een betere en meer stabiele videocamera

De Beastgrip Pro is een KickStarter project wat inmiddels genoeg steun heeft verworven om deze zomer in productie genomen te worden. De Beastgrip Pro is een houder voor smartphones met als doel om betere (horizontale) video’s te maken.
1
Het formaat van de houder is door zijn modulaire design eenvoudig te wijzigen zodat je vrijwel alle smartphones in de Beastgrip Pro houder kan gebruiken. Zo ook de iPhone.
600
De houder is te gebruiken met Beastgrip conversie lenzen en een Depth of Field adapter zodat je SLR lenzen kan gebruiken. Doel van de houder is om de beste iPhoneography tool op de markt te zijn. Dat is volgens ons nu al aardig goed gelukt.
3
Het formaat van de Beastgrip Pro is snel te wijzigen zodat er zelfs een iPhone 6 Plus in past. Als je daarna bijvoorbeeld met een iPhone 5s wil werken kan je de case snel weer aan dat formaat aanpassen.
1
Aan de onderkant van de case zit een bevestiging voor een statief of een handgreep. Als je een beetje handig bent kan je zelf ook zo’n houder knutselen maar het bevestigen van externe SLR objectieven is niet eenvoudig.
1
Door het modulair design klik je gauw een externe microfoon of licht aan de Beastgrip Pro houder. In principe kan je de houder ook gebruiken met een iPhone 6 Plus in een hoesje of case en dat is niet alleen handig om beschadigingen aan je toestel te voorkomen maar zo kan je met een waterdicht hoesje met de Beastgrip Pro houder ook het water op of in.
2
De Beastgrip Pro houder is vanaf augustus 2015 te koop en het is op dit moment nog niet exact duidelijk wat de houder plus opzet lenzen gaat kosten. Meer informatie kan je hier vinden.