De "allerlaatste" Apple Tablet geruchten…

Aan de vooravond van de Tablet lancering verschijnen er nog steeds geruchten over de Tablet. Vanmorgen verschenen er twee foto’s op internet die vrijwel meteen ook in onze e-mail inbox zaten. Helaas niet de eerste foto’s van de Tablet want ze zijn waarschijnlijk gemaakt door designer Dustin Curtis. Hij beweert tegenover Tech Crunch dat hij de foto’s heeft gekregen van een vriend die goede connecties heeft met Apple.

Mockup of echt morgen weten we het. De afbeeldingen lijken in ieder geval erg op de mockup van de Nederlandse website fotoboer.nl Volgens een bericht eerder deze week op AppleInsider lijkt de Apple iPad (Tablet) het meest “strikingly close to the real deal” op de mockup van fotoboer.nl

Tablet, iPad, iSlate…. de naam van de Tablet blijft een mysterie. Engadget heeft vandaag een screencapture van een bericht wat Apple naar medewerkers heeft gestuurd. Daarin staat de naam iTablet.

Ook veel opschudding over een Twitter bericht wat afkomstig zou zijn van de Duitse Media Markt. In de tweet staat dat de  iPad vanaf 1 maart te koop is voor 499 euro met een T-Mobile-abonnement en zonder abonnement te koop is voor 899 euro. Blijkt echter om een fake Twitter account te gaan wat niet van de Media Markt zelf is.

Uit statistieken van Flurry bleek eerder deze week dat Apple al met zo’n 50 Tablets aan het testen is op de campus in Cupertino. De New York Times heeft vandaag een bericht dat bestaande iPhone applicaties gewoon werken op de Tablet. Als het waar is, is dat goed nieuws voor programmeurs van iPhone Apps.

In de Financial Times staat dat Apple de prijs van televisie shows die te koop zijn via de iTunes Store wil halveren van $ 1,99 naar één dollar. Apple zou in gesprek zijn met de grote Amerikaanse televisie netwerken. Apple denkt dat door de prijsverlaging de verkoop zal stijgen.

De LA Times heeft een bericht dat medewerkers van de New York Times bij Apple op de campus in Cupertino aan het werk zijn geweest om een speciale New York Times applicatie te ontwikkelen die geschikt is voor het grotere scherm van de Tablet. Uitgever Condé Nast bevestigde vandaag ook dat ze werkt aan nieuwe applicaties die niet voor de iPhone zijn maar voor een apparaat met een groter scherm…. Een ding is vrijwel zeker, morgen zien we Steve Jobs met de Tablet waarop hij een applicatie van de New York Times zal demonstreren. Waarschijnlijk op dezelfde manier waarop hij in 2007 de eerste generatie iPhone introduceerde met een demonstratie van zijn favoriete krant de New York Times.

Engadget heeft 8 jaar Tablet geruchten op een rij gezet:

Technlogie columnist Walt Mossberg van de Wall Street Journal heeft altijd de eer om als een van de eerste nieuwe Apple producten te reviewen. De eerste review van de iPad door Mosspuppet. Op de echte Walt Mossberg iPad review moeten we nog even wachten…