Citrix reciever voor de iPhone nu in App Store

De langverwachte Citrix applicatie Citrix Receiver voor de iPhone is sinds vandaag gratis verkrijgbaar via de App Store. Met de applicatie is het mogelijk om via een beveiligde verbinding toegang te krijgen tot Windows systemen. Daarvoor moet er natuurlijk wel Citrix server software beschikbaar zijn. Citrix maakt populaire zakelijke applicaties om op afstand toegang te krijgen tot (zakelijke) bedrijfstoepassingen en documenten. 

111

Met Citix reciever voor de iPhone is het mogelijk om real time toegang te krijgen tot Windows toepassingen en documenten. Met de Citrix HDX technologie is het mogelijk om ook Flash en Silverlight toepassingen te zien op een iPhone. De navigatie werkt simpel en goed. Het zoomen, pannen, scrollen en klikken schijnt goed te werken. De gegevens blijven op het netwerk van het bedrijf waar je inlogt zodat gegevens bij verlies of diefstal niet terug te vinden zijn in je iPhone. 

Om Citrix reciever heb je een WiFi of 3G verbinding nodig en een Citrix XenApp 5 of Presentation Server 4.5 – XenApp Web Services 

Citrix reciever is gratis verkrijgbaar in de App Store.

110