Chaos bij T-Mobile door inschrijving iPhone 4

Vanmorgen is T-Mobile gestart met de inschrijving voor voor een iPhone 4 voor bestaande klanten. Nieuwe klanten kunnen dat vanaf morgen doen. De inschrijvingen van vandaag lijken een beetje op de introductie van de iPhone 4 in de Verenigde Staten. Toen ging herhaaldelijk de website plat van de Amerikaanse telecom provider AT&T en bij T-Mobile is dat ook het geval. Bestaande klanten die niet via de website kunnen verlengen krijgen het advies om telefonisch te verlengen. Veel mensen klagen ook op Twitter dat ze na een reservering geen bevestiging krijgen en bestellen daarop de iPhone 4 nogmaals. Veel klanten krijgen ook de melding dat de website vanwege onderhoud niet bereikbaar is en dat ze niet kunnen inloggen.

Ook op de website van de Belcompany waar gisteren de prijzen van de iPhone 4 al uitlekte ligt al geruime tijd plat vanwege een technische storing.

Veel mensen zoeken nu hun heil bij het webcare team van T-mobile op Twitter via: @tmobile_webcare en via de klantenservice. Veel klanten van T-Mobile ontvingen gisteren een SMS met de melding dat ze mogen upgraden naar de iPhone 4. Wie geen klant van T-Mobile is kan dat vanaf morgen doen. Of dat vandaag om 00:01 uur is of ook morgen om 08:00 uur is onduidelijk.

Afbeelding SMS via Twitter: @basvanderploeg