Centriphone houder voor de iPhone 6 en de GoPro maakt stabiele 360-graden video

Onlangs lieten we je de onderstaande video van Nicolas Vuignier zien. Vuignier bevestigde zijn iPhone 6 aan een vislijntje en draaide de iPhone steeds rondom zijn hoofd terwijl hij aan het skiën is. De vertraagde beelden waren indrukwekkend en de beelden stabiel. Hoe het precies werkte was nog even geheim maar inmiddels kan je ook slingerend met je iPhone de piste af, of erger….

Gisteren liet hij op zijn website zien hoe hij zijn iPhone 6 in een perfecte en stabiele 360-graden cirkel om zich heen kon laten draaien. Nicolas ontwikkelde de afgelopen twee jaar de Centriphone houder die aan een vislijntje vast zit en door de vinnetjes die als vleugels fungeren stabiele rondjes van 360 graden kan draaien.
centriphone
De Centriphone case voor de iPhone 6 of 6S kan je bestellen voor €35 exclusief verzendkosten via zijn website maar ook zelf printen als je een 3D printer hebt.
centriphone
Als je de 3D bestanden download tref je ook een DIY mapje met een PDF beschrijving voor de echte knutselaars aan waarmee je de houder ook uit triplex of multiplex kan figuurzagen. De bestanden zijn te downloaded via GitHub.
pdf
Naast de iPhone houder heeft Nicolas ook een Centriphone houder gemaakt voor de GoPro Hero 3, 3+ en de Hero 4. Hiermee kan je een GoPro stabiele 360-graden rondjes om je heen laten draaien. De GoPro houder is vanaf mei te koop voor €35 exclusief verzendkosten.
Gopro-houder.