Camerabag filters voor de iPhone tot update in de ramsj

Camerabag is een zeer populaire iPhone foto applicatie. Via camerabag is het mogelijk om filters toe te passen op foto’s die je hebt gemaakt met je iPhone. Magazine, Helga, Mono, 1962, Instant, 1974, Lolo, Cinema, Infrared, Fisheye, Original en binnenkort ook een nieuw filter colorcross. In afwachting van de goedkeuring van de Camerabag update is de applicatie tijdelijk in de aanbieding en te koop voor € 0,79

cambag

cambag2

De interface van de software is zeer eenvoudig en mooi gemaakt. Het toepassen van de filters werkt goed en het is ook mogelijk om meerdere filters te combineren.

instant

Camerabag is een hit bij professionele fotografen maar ook bij “gewone” iPhone fotografen. De applicatie staat al sinds september vorig jaar in de top 10 foto applicaties van de App Store maar heeft ook op nummer 2 gestaan van de meest populaire iPhone applicaties die te koop zijn in de App Store. Wat je allemaal met Camerabag kan doen kan je zien op het blog van ontwikkelaar Nevercenter of zie wat Camerabag gebruikers gemaakt hebben op de CameraBag Flickr groep. Meer informatie over de iPhone en de desktop versie van Camerabag via deze link. Voor € 0,79 heb je echt een koopje.