CAD tekening van een prototype van de iPhone 7 Pro uitgelekt

Vergeet alle mockups en goed bedoelde afbeeldingen die je tot nu toe hebt gezien van de iPhone 7 Pro. De onderstaande afbeelding toont de technische tekening van de iPhone 7 Plus of iPhone 7 Pro die Apple in september gaat lanceren.
iPhone 7
De bovenstaande afbeelding is gemaakt van een CAD bestand waarmee Apple prototypes van de iPhone 7 Plus  (iPhone 7 Pro) laat produceren. Wat opvalt is dat de 3.5mm hoofdtelefoon aansluiting is verdwenen en is vervangen door de Lightning connector. Rechts naast de Lightning aansluiting zit een uitsparing voor slechts één luidspreker.

We zien dat de streepjes voor de antenne nu ook de bovenkant zitten en de uitsparing van de camera is groot genoeg voor een dubbele camera. Aan de onderkant zien we een aansluiting in de vorm van 3 rondjes voor een Smart Connector die ook op de iPad Pro zit. Vermoedelijk krijgt de iPhone 7 Pro ook zo’n aansluiting.

De afmetingen van de iPhone 7 Plus of Pro zijn 158.22 x 77.94 x 7.3mm. Vrijwel identiek aan de huidige iPhone 6 Plus. Zoals we eerder al schreven, echte vernieuwing zien we volgend jaar pas. Dit jaar slechts enkele aanpassingen aan het bestaande iPhone 6 design.

De CAD tekening is afkomstig van toeleverancier Catcher Technology die het bestand in maart heeft gebruikt voor een prototype van de iPhone 7 Plus. De vraag is alleen hoe Apple het toestel gaat noemen? iPhone 7 Plus of iPhone Pro…… Daarbij is de omloopsnelheid van iPhone geruchten meestal 24 uur, morgen kan alles weer helemaal anders zijn.