Autodesk SketchBook Mobile voor de iPhone

Autodesk is een software- en technologiebedrijf voor de architectuur, engineering & constructie, werktuigbouwkunde, media en entertainment. Het bekendste product van Autodesk is het tekenprogramma AutoCAD. Autodesk SketchBook is een teken en schilder programma wat al enige tijd bestaat voor de Mac en PC. Er is nu ook een versie voor de iPhone en de iPod touch: Autodesk SketchBook Mobile.
auto
Autodesk SketchBook Mobile is een professioneel teken en schilder programma wat speciaal is ontworpen voor de iPhone en de iPod touch. Kunstenaars en designers zullen de SketchBook Mobile iPhone applicatie zeer waarderen. Ook minder creatieve kunstenaars kunnen met de applicatie overweg. SketchBook Mobile lijkt veel op de desktop versie en heeft ook veel van de functionaliteit overgenomen.
auto1
Autodesk, marktleider op het gebied van 2D en 3D design en engineering software kreeg steeds vaker de vraag of er niet een iPhone versie gemaakt kon worden van de SketchBook desktop versie. Omdat de iPhone en de iPod touch steeds meer gebruikt worden voor het bewerken van afbeeldingen en mobiel schetsen creëerde Autodesk de mobiele applicatie. Afbeeldingen die in de mobiele versie zijn gemaakt kunnen in de desktop versie bewerkt worden. SketchBook Mobile gebruikt dezelfde software basis als SketchBook Pro. De interface lijkt daardoor veel op de desktop versie. Werk wat je gemaakt hebt met de desktop versie is ook op de mobiele versie te bewerken. Je moet het zien als een digitaal schetsboek. Je hebt een idee en in plaats dat je het opschrijft op een servet of bierviltje werk je de basis meteen uit op je iPhone.
sketchbook_mobile_brushes_large_320x480
SketchBook Mobile kost €2,39 en is via deze link te koop in de App Store. Er is ook een gratis probeer versie: Autodesk SketchBook Mobile Express.