AT&T medewerkers kunnen fluiten naar hun vakantie vanwege release nieuwe iPhone

Lezers van MobileMac weten al enige tijd dat je volgende maand in de Verenigde Staten de zesde generatie iPhone kan kopen. De datum is nog steeds een gerucht omdat Apple de introductie datum van de nieuwe iPhone op 12 september nog niet bekend heeft gemaakt en ook niet de start van de verkoop op 21 september. Tot die tijd blijven het geruchten maar na de medewerkers van de Amerikaanse telecom provider Verizon mogen nu ook de medewerkers van AT&T tussen 21 en 30 september geen vakantie opnemen. Tijdens deze zogenaamde vacation blackout zijn alle verloven ingetrokken en moeten er nieuwe iPhones verkocht worden, inclusief de bijbehorende abonnementen.

AT&T spreekt zelfs van een ‘iconic release’ dus als de nieuwe iPhone hier in Nederland uiteindelijk ook te koop zal zijn kan je van T-Mobile, KPN en Vodafone ook leuke acties verwachten.

Vorige week bevestigde een anonieme medewerker van de Amerikaanse telecom provider Verizon dat de release date van de nieuwe iPhone in de Verenigde Staten op 21 september is.