Arnon Grunberg iPhone App ter promotie van de roman Huid en Haar

Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar heeft een applicatie laten maken voor Huid en Haar, de nieuwe roman van Arnon Grunberg, die op 28 oktober verschijnt. In de roman Huid en Haar wordt de markt van de liefde gereguleerd door straf, ook waar geen schuld lijkt te zijn. Grunberg schreef een verhaal over verboden liefde, pervers plezier, overspel en machtsmisbruik, met de Amerikaanse en Nederlandse academische wereld en de stedelijke politiek van New York als decor.

Arnon Grunberg selecteerde twee fragmenten uit Huid en Haar die nu al te lezen zijn via een gratis iPhone applicatie. Doel van de applicatie is om de lezer via de fragmenten nieuwsgierig te maken en je kan Huid en Haar ook via de applicatie reserveren. Het boek ontvang je dan, zonder verzendkosten, op de dag van verschijning in huis. In de applicatie zit ook achtergrondinformatie over de romans van Grunberg plus het laatste nieuws over de schrijver. En last but not least: gebruik je iPhone als zweep…

De roman Huid en Haar ligt vanaf 28 oktober in de boekhandel en de Arnon Grunberg iPhone App is gratis verkrijgbaar via de App Store.