Apple wist negatieve reacties over iPhone 4 van forum

Gisteren verscheen de vernietigende conclusie van de Amerikaanse Consumentenbond over de iPhone 4. Ze raden het toestel af en adviseren om een iPhone 3GS te kopen zolang Apple geen structurele oplossing bedenkt voor het ontvangstprobleem van de iPhone 4. Daarbij stellen ze dat de iPhone 4 een hardware probleem heeft als gevolg van het ontwerp van de antenne.

Voor veel Amerikanen die geen blogs lezen maar wel de website van de Consumentenbond kwam dit nieuws als een verassing en ze zochten hun heil op het Apple support forum. Op het Apple Support forum verschenen vragen en verwijzingen over het onderzoek van de Consumentenbond. Apple’s support forum moderators hebben vervolgens herhaaldelijk alle verwijzingen en vragen over het onderzoek van het Apple forum gewist. Ze zijn nog wel terug te vinden in de BING cache.

Op dit moment is het sinds de publicatie van het onderzoek al zo’n 6 keer voorgekomen dat een onderwerp op het Apple Support forum, waar de negatieve uitkomst van het onderzoek ter sprake komt verwijderd is.

Het is niet voor het eerst dat Apple negatieve reacties wist maar echt slim is het niet omdat ze nu op een dag twee negatieve verhalen hebben. Een over de iPhone 4 die je beter niet kan kopen en een over het in de doofpot stoppen van negatieve verhalen over de iPhone 4 op het Apple Support forum.

Bron: TUAW