Apple Tablet krijgt 2 camera's, OLED scherm, opladen via zonnecellen.

Internetondernemer Jason Calacanis grondlegger van o.a. TechCrunch, Silicon Alley Reporter, Engadget & Mahalo.com heeft via zijn twitter account @Jason een en ander gelekt over de Tablet. Tenminste daar lijkt het op al zijn de berichten met Apple Tablet specificaties vrij vaag en het opladen van de Tablet via de achterkant met zonnepanelen klinkt wel heel erg mooi.

De Apple Tablet krijgt volgens Calacanis een OLED-Touchscreen en een zonnepaneel op de achterzijde waarmee je de Tablet kan opladen. Daarnaast heeft de Tablet twee camera’s, een aan de voorkant en een aan de achterkant. In de Tablet zit volgens Calacanis ook een HDTV Tuner.

De prijs van de Tablet hangt af van de opslag capaciteit en zou variëren van $ 599,-/699,- tot  799,- dollar met een abonnement via Verizon en AT&T.

De accu schijnt niet best te zijn volgens Calacanis die gaat 2 tot 3 uur mee als je games op de Tablet speelt of hem gebruikt om op het web te browsen. De accu van de Aple Tablet heeft twee gebruiksprofielen: een E-Book mode en een normale modus.

Blijft de vraag of het allemaal waar is of dat de Twitter account van Jason Calacanis gehacked is? Wij denken het laatste….

Tot slot nog een foto die via Twitter client Tweetie op Yfrog is verschenen met de tekst:  it’s past midnight, no longer under NDA.

Afkomstig van MattPRD via Twitter en tevens in gesprek met @Jason. De NDA (geheimhoudingsovereenkomst) schijnt afgelopen te zijn en daarom zien we nu ineens allemaal specificaties en foto’s voorbijkomen. Over zo’n 5 uur weten we of het allemaal klopt….