Apple medewerker heeft zich gek gezocht naar prototype

De persoon die het iPhone prototype in een bar in Redwood City, Californië heeft gevonden heeft volgens de eigenaar van de bar weinig gedaan om de iPhone terug te bezorgen. Uit politie onderzoek blijkt dat de software ontwikkelaar van Apple bij thuiskomst direct heeft gebeld met de de eigenaar van de bar om zijn iPhone terug te krijgen. De vinder van de iPhone heeft zijn vondst niet gemeld aan de eigenaar van de bar en ook niet bij de politie van Redwood City.

Volgens Gizmodo heeft de vinder van de iPhone contact opgenomen met Apple maar die heeft daar niet op gereageerd. Uit het politie onderzoek blijk dat de vinder van het prototype nooit contact heeft opgenomen met de eigenaar van de iPhone en de eigenaar van de bar.

De eigenaar van de bar kan zich nog goed herinneren dat de software ontwikkelaar van Apple herhaaldelijk heeft gebeld of zijn iPhone al was gevonden.

Gawker Media, eigenaar van Gizmodo heeft $5.000 betaald voor het prototype. Volgens advocaten is dat een misdrijf. Wordt vervolgd….

Bron: AppleInsider