Apple gaat een goudkleurige iPhone 5S voor het plebs lanceren

Afgelopen maanden zagen we al regelmatig een goudkleurige behuizing voorbij komen die volgens geruchten bestemd zou zijn voor de iPhone 5S die Apple volgende maand gaat lanceren. Wij hoopten na talloze foto’s steeds dat het om een lelijk imitatie dingetje ging maar het lijkt er steeds meer op dat het waar is.

Ook de (doorgaans) goed geïnformeerde KGI analist Kuo Ming-Chi Kuo heeft inmiddels vernomen dat Apple een goudkleurige iPhone 5S gaat lanceren. De (gouden) iPhone 5S zal ook verkrijgbaar zijn met een opslagcapaciteit van 128GB. De 8 megapixel camera van de 5S zal iets lichtgevoeliger zijn met een diafragma van f2.0 en er komt een vingerafdruksensor in de home-knop die gemaakt is van saffierglas. Kuo spreekt verder van een minimale update in snelheid ten opzichte van de iPhone 5.

Hopelijk zien we op 10 september geen gouden iPhone 5S maar alleen de eerste twee modellen van de onderstaande foto en de echte Apple fan gaat natuurlijk voor een vrolijk gekleurde iPhone 5C voor weinig, dat dan weer wel.

1