Apple buigt de iPhone 6 ook! Een kijkje op de iPhone 6 pijnbank van Apple

Apple heeft net als bijvoorbeeld IKEA ook een pijnbank om nieuwe producten te testen. Bij IKEA testen ze uitvoerig de vering van een nieuw matras en bij Apple doen ze dat ook met een nieuwe iPhones. Na de BendGate van afgelopen week heeft Apple een aantal tech journalisten ingevlogen om te komen kijken naar de iPhone 6 pijnbank van Apple in Cupertino.

buig

Op de iPhone pijnbank worden de iPhone 6 modellen onderworpen aan veel extreme testen zoals vallen, draaien, trekken en duwen om er zeker van te zijn dat er geen problemen optreden nadat je miljoenen iPhones hebt verkocht.

6

Apple’s senior vice president worldwide marketing Phil Schiller:

“We’ve designed the product to be incredibly reliable throughout all your real world use, and in designing that we then have to validate heavily, and see how does it live up to real world use, and what are the forces and pressures on it, and how do you measure and prove that you’ve delivered on a specification.”

De iPhone 6 heeft voor de massaproductie honderden testen ondergaan en is zelfs in broekzakken getest van duizenden Apple medewerkers. Van de iPhone 6 zijn tenminste 15,000 test units gebruikt en ook voor de iPhone 6 Plus.

draai

Apple heeft zelf natuurlijk ook op een iPhone 6 (Plus) gezeten die in een skinny jeans broekzak zat en weet dat een iPhone 6 tenminste 25 kilogram aan druk kan hebben voordat het toestel buigt. Feit blijft dat als je genoeg kracht gebruikt je uiteindelijk elke iPhone kan buigen.

oeps