Appie van de Appie in de App Store

In augustus schreven we al dat je binnenkort boodschappen zou kunnen doen via je iPhone bij de Appie. Appie, de iPhone App  van Albert Heijn is sinds vanmorgen gratis verkrijgbaar via de App Store.

Boodschappenlijst

Al zolang er boodschappen gedaan worden, maken mensen boodschappenlijstjes. ‘Wat eten we vandaag?’ en ‘Wat is er in de aanbieding?’ zijn vragen die elke dag weer naar boven komen. Appie helpt je bij het maken van een boodschappenlijst. Bij het intikken van de eerste letters van de boodschap herkent Appie het gewenste product. Aankopen uit het verleden kunnen aan de hand van het AH Bonuskaartnummer snel aan het boodschappenlijstje worden toegevoegd. Dit geldt ook voor de wekelijkse Bonusaanbiedingen en de nieuwste producten uit het assortiment. Ook biedt Appie volop inspiratie met meer dan 8.000 lekkere recepten uit AllerHande en receptkaarten. Allemaal gemaakt en getest door culinaire specialisten. De ingrediënten in het recept worden snel toegevoegd aan de boodschappenlijst en favoriete recepten kunnen gemakkelijk worden bewaard. Het recept kan op de iPhone in ‘kookstand’ worden gezet zodat de tekst vergroot wordt en hierdoor duidelijk leesbaar is tijdens het koken.

Snelle uitbreiding

Albert Heijn gaat Appie de komende tijd uitbreiden met handige nieuwe functies. In de tweede iPhone versie kan Appie bijvoorbeeld het boodschappenlijstje in de volgorde van de winkel zetten waar de klant zijn boodschappen doet. Deze versie is naar verwachting deze winter in de App Store verkrijgbaar. Om Appie beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk klanten wordt de service in 2010 uitgebreid naar andere smartphones en naar ah.nl. Meer informatie over Appie op www.ah.nl/appie, hier is ook een demovideo te bezichtigen.

Appie is gratis te downloaden via de App Store.

Bron: Persbericht Albert Heijn