anti-Apple DJ Michiel Veenstra test iPhone

3FM DJ Michiel Veenstra was altijd anti-Apple maar sinds 3 weken is hij in het bezit van een iPhone 3G. Op zijn blog schrijft hij:

Wel, ik zat er naast. Na een etmaal afkeer (eerder op de negatieve kanten van het toestel letten dan open staan voor de mogelijkheden) is de telefoon steeds meer gaan bevallen. Eerder was ik al laaiend enthousiast over de G1 en nu ook weer over de iPhone.

Volgens Veenstra is hij blij dat hij in één klap z’n contactpersonen en afspraken op de iPhone en internet kan wijzigen, met de mooie gebruikersinterface, veel online mogelijkheden (foto’s publiceren en bekijken, twitteren, rss-feeds bijhouden, mailen). De notificaties voor bijvoorbeeld Twitter mist hij in de iPhone maar die worden in juni opgelost door de nieuwe 3.0 firmware. Verschil tussen de G1 en de iPhone? Volgens Veenstra is de iPhone veel mooier en het ziet er gewoon ook echt gelikter uit. Het beleid van Apple om maar 1 programma per keer te kunnen gebruiken maakt het switchen tussen toepassingen misschien wel wat omslachtiger, maar alles werkt wel razendsnel en soepel.

Veenstra kijkt nog met een half oog naar de Nokia N97, maar die moet wel van heel goede huize komen wil die hem kunnen verleiden. Veenstra kijkt al uit naar de lancering van de opvolger van de iPhone 3G  en de kans dat hij niet lang daarna met dat toestel rondloopt is erg groot. 

Vooralsnog is de iPhone een winnaar voor Veenstra hij had niet verwacht dat ie ook nog eens zo ontzettend fijn zou werken. Nou nog zijn PC de deur uit voor een Mac….

Jos bedankt voor de tip!

Bron: metmichiel.nl

129