Alle LEGO handleidingen in een iPhone App

De vandaag gelanceerde LEGO Hobby iPhone app is niet alleen zeer handig voor iedereen die LEGO in huis heeft maar vooral als je de handleiding van een LEGO set kwijt bent. In de applicatie zitten alle handleidingen voor het bouwen van elke LEGO set die je kan verzinnen.

De interface van de LEGO Hobby App heeft een eenvoudige intuïtieve interface met tabs onderin voor de verschillende functies. Zo kan je zoeken naar de LEGO handleidingen via thema, nummer of op jaar. Van Star Wars LEGO tot Indiana Jones, van Treinen tot Batman, technisch LEGO of DUPLO alles is te vinden via de applicatie.

Als je een handleiding gevonden hebt download je de instructies en kan je  stap voor stap het bouwplan doornemen. De handleiding is te zien in portet of landscape mode.

Via de LEGO Hobby App is de gevonden informatie ook te delen met vrienden en vriendinnen en kan je het laatste nieuws over LEGO raadplegen. De LEGO Hobby App is te koop via de App Store voor € 1,59.

Ter gelegenheid van de wereldwijde lancering van de LEGO Hobby iPhone App, maakt iedereen die de LEGO Hobby App voor vrijdag 31 december koopt in de App Store ook nog eens kans op € 500 aan LEGO.