Afbeeldingen van de iPhone 7 en de 7 Plus die je volgens MobileMac beter iPhone 6 SE en iPhone 6 SE Plus kan noemen

Er zijn weer nieuwe afbeeldingen opgedoken van de iPhone 7, die Apple vermoedelijk geen iPhone 7 gaat noemen omdat het al weer de derde (verbeterde) generatie is van de iPhone 6 uit 2014. Qua naam ligt iPhone 6 SE en iPhone 6 SE Plus wat ons betreft meer voor de hand.

Desalniettemin zien we dat de 3.5mm hoofdtelefoonaansluiting inderdaad is verdwenen en dat er alleen nog ruimte is voor een Lightning connector en 2 ingebouwde luidsprekers. De uitsparingen van de camera op de iPhone 6 SE en de plus versie is ook gewijzigd. Geen dubbele camera op de Plus versie omdat de technologie nog niet goed genoeg is. Zoals je weet gebruikt Apple alleen componenten die perfect zijn en soms duurt het nog even voordat ze aan de extreem veeleisende criteria van Apple voldoen. Apple wil vooral ook uitsluiten dat er een recall komt van een paar miljoen iPhones en als dat onverhoopt toch zo is dan is dat ook geen probleem. Ter indicatie de iPhone 4 recall heeft Apple al gauw zo’n 1,5 miljard dollar gekost.

De onderstaande afbeelding is vermoedelijk afkomstig van een fabrikant van iPhone hoesjes. Het uiteindelijke model kan gedurende het productieproces nog steeds wijzigen. In september weten we echt of de onderstaande afbeeldingen juist zijn.
iPhone-6-SE