ADV ;) MobileMac is groter dan je denkt

Als je de onderstaande merken ziet denk je al gauw aan machtige uitgevers met bladen met een groot bereik. Slechts één van die bladen heeft een groter bereik dan MobileMac. Als je dus als leverancier van accessoires of Apple hardware in een van de onderstaande bladen adverteert dan is MobileMac.nl echt een betere optie die ook nog eens veel goedkoper is.

mm ad

Oh ja… we zullen je ook niet langer in spanning laten…. Donald Duck is qua abonnees met een maandelijks bereik groter dan MobileMac, de overige bladen zitten qua bereik onder MobileMac. Een constatering die we vorig jaar al hebben gedaan maar als je niet commercieel werkt hebt je daar ook weinig aan.

Toch willen we adverteerders de mogelijkheid bieden om MobileMac te sponsoren. Daarom hebben we sinds vandaag een win-winsituatie gecreëerd voor adverteerders die we liever sponsoren noemen. Meer daarover kan je hier lezen. En ondertussen zijn we natuurlijk best een beetje trots dat we meer lezers hebben dan de Playboy, Esquire, de Marie Claire, HP/De tijd of Vrij Nederland ;)

Update: vandaag maakte uitgever Sanoma bekend dat ze een aantal van de bovenstaande titels gaat verkopen of samenvoegen. Voor de goede orde dat was ruim na de publicatie van het bovenstaande artikel. Een maand geleden ontkende de uitgever nog dat er plannen waren om titels te elimineren.

retina